ITALIEN/GREKLAND, Corfu (del III)

Sista dagen på Corfu var nu kommen. Vi steg upp tidigt och packade ihop våra sista grejer. Den här dagen skulle vi ta oss till Corfus "finaste och bästa strand" och förhoppningarna var höga. Men först var vi tvungna att åka in till huvudstaden och söka någon plats där vi kunde lämna vår packning under dagen, lättare sagt än gjort, haha, men vi lyckades till sista hitta en bagageförvaring vid båtterminalen.
Det fanns ett antal små katter vid vårt hostel, rätt skygga allihop, utom denna lilla sötis som blev vår vän.
Ett par gröna, härliga, somriga bilder som knäpptes just innan vi skulle dra iväg vid 7tiden på morgonen. Checka mina bruna ben! Tror dock det är något med ljuset på bilden som gör att de ser bruna ut, för mina ben blir aldrig bruna!!
Nå, så kom vi fram till den omtalade stranden. Och visst var den sjukt fin, men jag har nog aldrig sett en så här fullproppad beach förut! Dessutom var den rätt liten i jämförelse med vad vi hade föreställt oss, men vädret var perfekt och vattnet var glasklart så vi köpte oss ett par snorklar. Hängde här hela dagen tills det var dags att bege sig in till staden igen för att hoppa på båten som skulle ta oss tillbaka till Italien.
Ja, alltså det var ju då en "nattbåt" som åkte iväg på kvällen och var framme någon gång nästa morgon. Vi hade inte någon hytt, så vi lade oss i våra sovsäckar någon stans i en hyttkorridor där vi tänkte ta oss ett par timmar sömn. Förutom att de körde hårt på ACn (det var iskallt) så sov vi ganska gott där på golvet faktiskt. Haha, jaja, som sagt så har vi hunnit sova på många skojiga ställen under dehär tre veckorna!
Till top