tru my iPhone

Tänkte det var dags att catcha upp här på bloggen efter en lite torrare period genom några bilder jag knäppt med telefonen under de senaste dagarna. Så, vad har jag sysslat med?
Myst med dom gulligaste flickorna i världen, sen myst lite till på roadtrip med Matidla i stormvädret, som även inlkuderade picknick i bilen.
Börjat träna fotboll igen. Alltså träna påriktigt. I ett lag. Fy sjutton så kul!
Ännu mera mys med favoriten, gått på stan, shoppat och äntligen testat på Fazer Café i Vasa
Träffat dessa två underbara vänner då Alexandra äntligen var hemma från Stockholm. Åt massa gott och pratade massa skräp.
 
Mellan alltihop har jag förstås jobbat och jobbat och sovit, ungefär. Just nu är jag mitt upp i en helg med nattskift. Har vakat 1/3 nätter, så det är lite av ett zombiemode jag befinner mig i för tillfället.

studentdagen

Sommarlovet började i torsdags då min sista praktikdag hade varit och farit och jag hade min sista skoldag för denna vår. Fick träffa mina saknade vänner i Åbo en sista gång innan sommarlovet. På lördag var det studentfirande som stod på schemat. Jag gick på två studentfester, varav en var min fina bästa vän Lina. Grattis till dig och alla andra som klarat gymnasiet eller yrkesskolan, bra jobbat!
 
Idag var första dagen på sommarjobbet. Jag har längtat så efter att få börja jobba på Solrosen igen och det var super skoj att få börja idag! Så tacksam över att jag har ett jobb som jag verkligen gillar.
Till top