alla väder har sin charm

...eller? Det tycker jag iallafall. Jag älskar att vi har de olika årstiderna och det finns något fint och bra med dem alla! Skrev ju i ett tidigare inlägg att regn och slask är det värsta vädret jag vet, men igår när jag gick hem från gymmet insåg jag att det kan vara ganska vackert ändå. Då hade det ju i och för sig slutat regna och nästan all is har smält bort från vägarna, men tänk vad härligt det är just då, då det efter flera dagars äckligt regn äntligen känns bra att gå ut igen. Det är nog det som är charmen i slaskvädret, att det är så himla underbart när det är över, eller bara det att man kommer hem, in i värmen, får byta bort de där blöta kläderna och veta att man inte behöver gå ut igen förrän imorgon. För skulle det vädret inte existera skulle inte heller den där känslan av lättnad och glädje över att äntligen slippa det finnas.
Det har annars varit en bra vecka med lite mera program än vanligt för en gångs skull. Har gått en kurs i sexualkunskap med Suss Åhman via öppna universitetet. Har länge velat gå någon sån här kurs och att det nu gick en här i Åbo, dessutom med Suss, var ju helt perfekt! Mycket intressanta föreläsningar, något som alla borde få gå på, eftersom sexualundervisningen i skolan tyvärr inte alltid är den bästa.

senaste veckan

Vad har hänt här under den senaste veckan? Hmm, jo måånga långa sovmorgnar har vi haft, följt av mysiga, goda frukostar. Sett ut en S U P E R bra serie - Bron/Broen, en svensk/dansk kriminalserie. Jag som annars inte brukar kolla kriminalserier (tycker oftast de är för läskiga haha) älskade denna! Och don't get me wrong, den VAR spännande, kollade därför inte på den själv, skulle inte våga det, utan tillsammans med Matilda. Så om ni har samma problem som jag ofta har - "vad ska jag börja kolla på nu då?" så har ni svaret här. "Shoppat" (citattecknen eftersom jag inte hittade något för ovanlighetens skull, även fast vi gick typ en hel dag på Mylly, alltså största (?) shoppingcentret i Åbo), simmat, gått promenader i det vackra vädret, men det är dock historia nu, vädret har ändrats i ett ögonblick till 3grader, regn och slask. Verkligen värsta vädret jag vet. Tränat, gått på yoga och så har vi ätit massa god mat och godis, ja vi hade en riktig fettisdag i lördags, mmm.
 
Just nu då? Jag försöker förbereda mig för tent som ska skrivas på fredag - alltså det är prokrastinering på mycket hög nivå. Men har iallafall lyckats träna, äta och kolla ett par böcker som behövs för tenten, så något har jag fått gjort. Ha en skön fortsatt onsdag gott folk!

a very good morning

Sådana där dagar då man får sova så länge man vill, stiga upp för att fixa till en mumsig frulle och dricka kaffe, för att sedan gå ut i det perfekta, soliga vitervädret, alltså sådana där dagar som idag, det är bra dagar det.
Till top