fler bilder från helgen

En bra helg i Vuokatti är nu förbi. Igår styrde vi trötta efter ytterligare några timmar i backen kosan hemåt. Det har varit så himla kul att åka både skidor och bräda igen och till min förvåning är jag och mina knän hela och friska.
 
Vädret var tyvärr inte det bästa, det var mulet och snöigt nästan hela tiden och jag frös för det mesta i backen. På söndag fick vi dock se några fina glimtar av solen och det kändes inte kallt alls, även fast det var den kallaste dagen.
 
Nu återstår en vecka av ledighet här i Österbotten innan jag återvänder tillbaka till ljuvliga Åbo. Ska försöka fylla veckan med så mycket umgänge med familjen och vänner som möjligt, trots att jag har skoluppgifter och plugg som skulle behöva tas tag i.

min dag i bilder

Dagen började med tidig väckning för att packa ihop oss i bilen och köra upp till Vuokatti.
Väl framme checkade vi in på hotellet, bytte kläder och drog ut i backen. Kom idag fram till att det är ganska exakt tre åår sedan jag senast åkte. Lite skakigt var det, men det gick!
När vi frusna kom tillbaka till hotellet hoppade vi ur kläderna och gick för att simma och värma upp oss i bastun. Varma och rena sökte vi oss till en av hotellets restauranger för middag och nu är det dags att så småningom krypa till kojs. Godnatt! :)

sportlovet har börjat

Hej på er! Onsdag är dagen och idag åker jag hem till Österbotten för att imorgon bitti bila iväg till Vuokatti med mamma, pappa och lillebror. Vi ska spendera fyra dagar i slalombacken, simbassängen och frukostbuffén. Jag har inte stått på mina skidor eller snowboarden sedan jag skadade knät, alltså över två år sedan! Så jo, det känns ganska nervöst måste jag säga, känner mej inte ens ännu säker på högerknät trots att jag vet att det är helt och bra och lika starkt som det andra. Kanske ett bra sätt att bevisa för mig själv nu då att det nog håller i slalombacken, för om det klarar sig där så klarar det sig var som helst, eller hur?
 
Kommer att stanna hemma hela nästa vecka också, då vi i princip har sportlov, mamma fyller år och jag ska äntligen till frissan! När jag sedan kommer tillbaka till Åbo börjar slutspurten av skolan och början av praktiken närma sig, iik så spännande!
 
Till top