ITALIEN, Firenze

Vårt nästa stop blev Florens. Första bilden är från tåget påväg dit, 36grader var det då och jag vill poängtera att det här var redan sen eftermiddag, alltså det hade varit ännu varmare tidigare under dagen. Vi åt fantastiska pizzor när vi kom fram, men jag hade lite svårt att njuta av den eftersom jag svettades som en gris trots att klockan var närmare 22. Vi sov natten på ett mysigt hostel, men som tyvärr inte hade AC och det här var nog den varmaste natten under hela resan. Det var långt över 30 grader i vårt rum som vi delade med fyra andra flickor så det blev inte många timmar sömn där inte.
Florens var en jättefin stad, men precis som med pizzan var det svårt att ta in det eftersom det var så jäkla varmt. Hade fullt upp med att försöka hålla mig på benen när vi vandrade runt i stan, vi hade säkert närmare 40 grader under dagen. Vi stannade endast en dag där, sen hoppade vi på tåget som tog oss till huvudstaden.
#1 - - Elin & Loe:

Men åh vad härligt! Det ser ut att ha varit en helt fantastisk resa. Vi var också i bland annat Italien i somras, men i den norra delen dvs uppe vid alperna, Milano, Garda och Venedig.

Svar: Ja det var helt fantastiskt! Italien är ett så sjukt vackert land.Vad härligt! Vi besökte också Venedig och Milano. Helt underbart ♥
Hanna Sjöholm

Till top