kola

Första advent till ära rörde vi ihop lite julkola och försökte sedan wrappa in dem lite sött, men det var lättare sagt än gjort. Måttligt söta blev dom iallafall, och suuuper goda!

Lillajulsmiddag

Fixade ihop en riktigt god "lillajulsmiddag" med flickvännen igårkväll. Själva maten var väl kanske inte så julig, kycklingfiléer och klyftpotatis, men definitivt lite bättre mat än vad vi vanligtvis brukar göra åt oss själva, och himla gott också! Dessutom köpte vi nya, röda bordstabletter igår för att höja julstämningen lite i vårt hem, så det blev en passlig invigningsmiddag för dem också.
 

mamma var här

Helg igen då ja, fast jag har ju i princip helg hela tiden eftersom vi aldrig har skola. Ett fint exempel på det är ju nu senaste veckorna - vi hade alltså skola förra veckan på tisdag, sen var jag ledig ända till nästa veckas onsdag (den här veckan alltså) och efter en timmes "föreläsning" på onsdag fick jag igen ta helg ända fram till kommande måndag. Tufft studieliv, eller hur?
 
Hur som helst har mamma varit på en kort visit hos oss efter att ha varit på jobbresa här i Åbo, så igår på fredag gick jag och mamma ut och äta och sedan på de Akademiska körernas adventskonsert i domkyrkan, supermysigt! Denna morgon startade vi dessutom med en riktigt underbar brunch, innan vi fick springa iväg till tågstationen och vinka hejdå till henne igen.
 
Har även hunnit med att gå på julmarknad och lite julshopping idag, så har mina julklappar på ganska god väg nu, skönt att vara ute i god tid. Nu spelas det julmusik för fullt och snart är det dags att julpynta, MYS. Hela julen är ett enda stort MYS! Glad lillajul på er ♥
Till top