Ny hårfärg osv

*Försöker desperat visa mitt hår* :'D
Färgade håret i torsdags. Det blev gult, precis som mitt hår alltid blir, fast jag använde en färg som skulle göra håret vitt/grått. Använde en hårinpackning två dagar senare som ska ta bort gul färg och göra håret "svalare" och sånt och de funka ju jättebra! Är supernöjd med resultatet. Skulle ännu vilja ha gråare hår, men tror jag ska nöja mig med det här för ett tag nu.
 
Har varit på min kusins födelsedagskalas idag, därav flugan, så det har varit en riktig kalashelg! Fick även träffa min kusins lilla baby för första gången. En nu åtta veckor gammal tjej och så otroligt söt! #dör
 

Sjung om studentens lyckliga dag

Först och främst: GRATTIS TILL ALLA NYBLIVNA STUDENTER OCH EXAMINANDER! Härligt kämpat!
Själv har jag varit på Heidis studentfest tillsammans med Sabina. Vi träffade på två saknade klasskompisar från gymnasietiden också. Så en grymt trevlig dag har det varit!
 
Jag har även hunnit dra mig tillbaka i minnet ett år, till dagen då ja själv tog studenten och jag kan bara säga att det var den bästa dagen i mitt liv, lätt! Jag var genomlycklig från att jag vaknade tills jag somnade. Blir så lycklig i hjärtat då ja tänker på hur många fina människor som kom och uppvaktade mig på dagen och hur sjukt kul kvällen med klassen var. Önskar jag kunde återuppleva alltihop!

sk8r girl

Hahha jepp, it's true. Igår köpte jag och Matilda varsin såndär miniskateboard! Planen är ju att ta med ddom till Italien och glida runt, men ska väl se om vi lär oss att åka dem först, heh!
ni skulle bara veta hur cool jag känner mej! :'D
Till top