11. En sång som får dig att gråta

Åh. Svårt. Det finns ingen låt som får mig att gråta bara sådär, men om jag känner mej ledsen/har en jobbig dag eller så, så finns det väl ett antal låtar som i den stunden kan få tårarna att rinna, till exempel:
 
Denhär första (Beautiful girl - William Fitzsimmons) tycker jag känns så sorglig med fin och om jag verkligen koncentrerar mig på låten och stänger ute allt annat börjar det faktiskt tåras i mina ögon.
Denna (Transatlanticism - Death Cab for Cutie) för att jag kopplar den till jobbiga saker eftersom jag lyssnade på den mycket i just en period då livet var lite hårdare.

Senaste veckorna?

Hejsan hoppsan, här har det varit tyst ett tag. Känns som om jag inte ens hunnit starta datorn för att scrolla genom min facebook-feed. Vad har jag månne gjort under dessa väldigt upptagna veckor? Ingen aning. Jag ska iallafall försöka visa lite bilder från senaste.
"umgåtts" med vänner (höhö)
Gått på stan, ätit gott och haft myskväll
Varit på ModelLab med mamma
Varit på förlovningsfest
Villabesök och båtturer i kvällssolen
Ljuvliga myskvällar med tjejen
 
Inser att jag inte varit så aktiv med att fotografera, men detta beskriver ju iallafall till viss del vad jag sysslat med de senaste dagarna. Nu iväg på nattskift. Ha de bra!
 
Till top