julen 2015

Ett sånt fint jullov jag haft hittills och så underbart mysig julhelgen har varit. Det har bestått av umgänge med med mina näraste och käraste personer, mat, ljus, mys, paket och allt sånt där som hör julen till. Enda som varit mindre bra är ju vädret, men tillochmed det har skärpt till sig nu och graderna ligger under 0strecket.
 
Hela julen passerade i raserfart. Jag jobbade nattskift natten till jul så jag vakade in julen, för att sedan få sova ett par timmar innan själva firandet skulle sätta igång, så jag var lagom trött och virrig hela julen och mörkret har gjort att man knappt vetat om det varit natt eller dag, men bra har det gått ändå. 
 
Tyvärr är hela julen över nu och det börjar såsmåningom vara dags att vända dygnet på rätt och återgå till vardagen. Jag rent ut sagt hatar när julen är över. Det blir så tomt och man bara lixom "jaha, vad ska jag göra nu då?" ingen mer julmusik, ingen julmat, inga julklappar att se framemot... Som tur får man ha kvar julgranen och alla juleljus ett litet tag till. Och så är det ju jullov ett tag till ännu och så småningom får vi även fira in det nya året, så SÅ farligt är det ju ändå inte.
 
#1 - - Michelle:

Å vad mysigt! :)

#2 - - lollo:

ser ut som du har haft en super mysig jul :)

#3 - - Michelle:

Vilka mysiga bilder! :)

Till top